Lista Seriale

Famous in Love 2017

Bazându-se pe romanul lui Rebecca Serle, "Famous In Love" urmează colegul de studenți obișnuiți Paige, în timp ce își face o pauză mare după ce a făcut o audiție pentru rolul principal în blockbuster-ul de la Hollywood. Ea trebuie să navigheze acum pe noua ei viață de vârf și o chimie incontestabilă cu cei doi co-conducători, în timp ce descoperă adevărul despre ceea ce sa întâmplat cu un celebru popstar.

Director: I. Marlene King, Rebecca Serle

Stars: Bella Thorne, Charlie DePew, Georgie Flores

7.2 IMDB Rating 60 Views
Arrow 2012

“Arrow” este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de cinci ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit şi se întoarce în oraşul natal Starling City. Pe măsură ce începe să se reconecteze cu cei dragi, care l-au crezut mort, Queen este hotărât să îndrepte greşelile din trecut, iar pentru asta îşi creează un alterego, devenind un justiţiar vânat atât de răufăcătorii din oraş, cât şi de autorităţi. Green Arrow şi-a făcut apăriţia şi în “Smallville”, dar aceasta va fi o versiune mai întunecată a personajului. Îmbrăcat ca Robin Hood, înarmat cu un arc, săgeţi, un abdomen demn de Mr. Universe, o grămadă de bani, şi o listă de nume furnizate de către tatăl său decedat, Arrow îşi propune să readucă oraşul la fosta sa glorie în primul rând prin eliminarea corupţiei.

Director: Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg

Stars: Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey

7.8 IMDB Rating 237 Views
Taken 2017

Drew este voluntar la un orfelinat din Belize. Acolo urmează să plece şi Nina, pe perioada vacanţei de vară, pentru a da o mână de ajutor la orfelinat, alături de iubitul ei şi de prietenul acestuia, Albert. Dornică de aventură, Nina ia parte la un tur prin jungla din Punta Dia, cu ajutorul călăuzei locale, Rafael. Acesta însă, face parte din temutul cartel Muerte Roja, care este amestecat în traficul de persoane şi organe, şi îi răpeşte pe cei trei prieteni. Când nu reuşeşte să ia legătura cu fiica ei, Kate se hotărăşte să plece în Belize şi să-şi caute fiica. Dar întrebările ei printre locuitori, rămân în mare parte fără răspuns. Începe o cursă contracronometru pentru Kate care se luptă ca fiica ei să nu ajungă următoarea victimă a cartelului.

Director: Steven R. Monroe

Stars: Gina Holden, Natasha Calis, Raffaello Degruttola

6.6 IMDB Rating 22 Views
The Pillars of the Earth 2010

Povestea este plasată în Anglia secolului al XII-lea, într-o perioadă cunoscută în istorie ca Anarhia. Contextul istoric este definit de o tragedie de proporții, comparabilă cu scufundarea Titanicului: nava White Ship, care îl avea la bord pe unicul fiu legitim și viitor moștenitor al tronului Angliei, se scufundă în Canalul Mânecii. După moartea regelui Henric I a urmat o perioadă de mari frământări pentru preluarea puterii. Principalii pretendenți sunt Stephen, nepotul regelui (Tony Curran) și Maud, fiica regelui. În luptă se amestecă și familia Hamleigh, nobili scăpătați care încearcă să îl însoare pe brutalul lor fiu, William (David Oakes) cu frumoasa Aliena (Hayley Atwell), fiica guvernatorului de Shiring, Bartholomew (Donald Sutherland). Prin jocuri de culise William reușește să îl ucidă pe Bartholomew, acuzându-l de trădare și o violează pe Aliena sub privirile fratelui ei , Richard (Sam Claflin). Furiei lui William îi cade pradă și arhitectul său, Tom Builder (Rufus Sewell), al cărui vis de a construi o catedrală grandioasă este năruit. Nevoit să plece cu soția sa gravidă Tom rătăcește prin paduri iar soția sa naște un fiu care este dus la mânăstirea Kingsbridge și dat în grija părintelui Philip ( Matthew Macfadyen).

Director:

Stars: Ian McShane, Matthew Macfadyen, Eddie Redmayne

8.1 IMDB Rating 19 Views
Dexter 2006–2013

In timpul zilei, Dexter Morgan este un angajat jovial in laboratorul criminalist din Departamentul de Politie Metropolitan din Miami, dar viata sa meticulos lucrata ascunde adevarata lui natura. In realitate, Dexter este un criminal psihopat disciplinat (constient ca e un "monstru"), care isi satisface pofta de sange pe timp de noapte prin faptul ca ucide cu atentie criminalii in serie pe care ii descopera in timpul zilei. Bazat pe romanele (Darkly Dreaming Dexter, Dearly Devoted Dexter si Dexter in the Dark) scrise de Jeff Lindsay.

Director: James Manos Jr.

Stars: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas

8.8 IMDB Rating 153 Views
Blindspot 2015

Seria începe odată cu găsirea unei femei fără nicio amintire dezbrăcată în Times Square și având corpul acoperit de tatuaje. Descoperirea atrage atenția agenților FBI care vor urma drumul descris de tatuaje, acestea descoperind o conspirație de crime. Urmând acest drum, fiecare indiciu îi duce mai aproape de aflarea identității femeii.

Director: Martin Gero

Stars: ActoriArchie Panjabi, Ashley Johnson, Audrey Esparza, Jaimie Alexander

7.6 IMDB Rating 58 Views
The Last Kingdom 2015-2017

Uhtred sa născut fiul unui nobil saxon, el este capturat de danezi și crescut ca unul de-al lor. Forțat să aleagă ?ntre țara ?n care sa născut și oamenii din educația lui, loialitatea lui sunt testata. Ceea ce este el? Saxon sau Danez?

Director: Peter Hoar

Stars: Eliza Butterworth, Alexander Dreymon, Ian Hart

8.3 IMDB Rating 649 Views
The Blacklist: Redemption 2017

NBC aduce un nou serial The Blacklist: Redemption care are legătură cu serialul The Blacklist din 2013. Serialul prezintă o serie de criminali pe care i-am văzut în serialul celălalt care caută eliberarea. Scottie Hargrave (Famke Janssen) va conduce echipajul de mercenari de elită. Mai multe personaje secundare vor apărea de asemenea pe parcursul serialului, dar accentul principal se va pune pe Tom Keen (Ryan Eggold).

Director: John Terlesky

Stars: Famke Janssen, Ryan Eggold, Edi Gathegi

7.3 IMDB Rating 11 Views
The Blacklist 2013-2017

Raymond "Red" Reddington, unul dintre fugari urmăriți de FBI, se predă ?n persoană la sediul FBI din Washington, DC, El susține că el și FBI-ul au aceleași interese: aducerea ?n justitie a criminalilor și teroriștilor periculoși. Reddington va coopera, dar insistă că el va vorbi doar cu Elizabeth Keen, un profiler FBI. Reddington susține că Keen este foarte specială. Reddington dezvaluie ca ?n ultimele două decenii, el a făcut o listă a criminalilor și teroriștilor pe care FBI-ul nu-i poate găsi. Reddington numeste acea liste "The Blacklist"

Director: Jon Bokenkamp

Stars: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff

8.1 IMDB Rating 325 Views
Taboo 2017

Serialul Taboo îl va avea în centru pe James Keziah Delaney (Hardy), acțiunea urmând să se petreacă în anul 1913. Delaney este „[...]un aventurier viclean, versat, care se întoarce din Africa cu 14 diamante furate și este dornic să răzbune moartea tatălui său. El refuză să vândă afacerea familiei către compania East India și începe să își construiască propriul imperiu naval și comercial, implicându-se astfel într-un joc periculos

Director: Chips Hardy, Tom Hardy, Steven Knight

Stars: Tom Hardy, Leo Bill, Oona Chaplin

8.8 IMDB Rating 18 Views
Prison Break 2005–2009

Prison Break este un film serial american produs și difuzat pentru prima dată de televiziunea FOX pe data de 29 august 2005. Intriga serialului se învârte în jurul poveștii unui om încarcerat și condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o și a fratelui acestuia, care elaborează un plan complex pentru a-l salva de la pedeapsa capitală.

Director: Paul Scheuring

Stars: Dominic Purcell, Wentworth Miller, Sarah Wayne Callies

9.3 IMDB Rating 1072 Views
Manhattan 2014-2015

Povestea se învârte în jurul Proiectului Manhattan, al cărui rezultat au fost bombele atomice de la Hiroshima și Nagasaki, evenimente cutremurătoare în istoria omenirii care au pecetluit soarta celui de-Al Doilea Război Mondial. Povestea începe cu mai bine de doi ani înainte de fatidicul 9 august 1945, când zeci de mii de oameni mureau la Hiroshima, spulberați de forța devastatoare a bombei. În 1943, cele mai strălucite minți ale continentului american sunt aduse într-un oraș improvizat din New Mexico, în mijlocul deșertului. Este punctul central al Proiectului pentru care vor ajunge să lucreze 130.000 de oameni, cu un cost total, actualizat la rata inflației de-a lungul celor șapte decenii, de 24 de miliarde de dolari.

Director: Sam Shaw

Stars: Rachel Brosnahan, Michael Chernus, Christopher Denham

7.8 IMDB Rating 52 Views
13 REASONS WHY 2017

Prima dragoste a lui Clay Jensen isi inregistreaza ultimele cuvinte… Clay Jensen se intoarce acasa de la scoala si gaseste pe veranda un pachet ciudat, adresat lui. Inauntru descopera mai multe casete inregistrate de Hannah Baker – colega lui de care era indragostit -, care s-a sinucis cu doua saptamani in urma. Vocea lui Hannah ii dezvaluie ca exista treisprezece motive pentru care a decis sa-si puna capat vietii. Clay este unul dintre ele. Daca va asculta casetele, va afla si de ce. Clay isi petrece noaptea strabatand orasul, cu Hannah pe post de ghid. Devine martor la durerea ei si afla adevarul despre el insusi – un adevar pe care nu si-a dorit niciodata sa il infrunte. „Totul conteaza“, sustine Hannah si explica apoi cum s-a inlantuit totul, cum bulgarele de zapada a devenit din ce in ce mai mare, cum zvonurile impotriva carora n-a reusit sa lupte s-au tot inmultit pana ce a simtit ca nu mai poate face fata.

Director: Brian Yorkey, Diana Son

Stars: Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro

9.0 IMDB Rating 220 Views

Urmareste-ne pe Facebook