The Hobbit: An Unexpected Journey – Hobbitul: O călătorie neașteptată
Votul tau:
Acorda o nota.
7.9 IMDB Rating 250 Vizualizari

The Hobbit: An Unexpected Journey – Hobbitul: O călătorie neașteptată Online Subtitrat

(2012)
Aventura urmărește călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediție de proporții epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi, conduși de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Țara Pustietății, pe tărâmuri înșelătoare, pline de goblini, wargi, orci, și vrăjitori.

Deși ținta lor se află la răsărit, către Muntele Singuratic, ei trebuie mai întâi să treacă prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o întâlnește pe creatura care îi va schimba viața pentru totdeauna... Gollum. Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, neștiutorul Bilbo Baggins nu doar că descoperă în el însuși un curaj și o ingeniozitate care îl surprind și pe el, dar intră și în posesia "prețiosului" inel al lui Gollum, cu calități misterioase și foarte folositoare. Un simplu inel de aur, de care se leagă soarta întregului Pământ de Mijloc într-un mod pe care Bilbo nici nu și-l poate imagina încă.
Sursa 1, Romana, HD Trailer ,Engleza, HD

Vizioneaza Filmul Folosind Sursa 1

 • Comments
 • Detalii
 • Detalii

  Cunoscut ca:

  The Hobbit: An Unexpected Journey

  Data realizarii:

  14 Dec 2012

  Scriitori:

  Fran Walsh (screenplay), Philippa Boyens (screenplay), Peter Jackson (screenplay), Guillermo del Toro (screenplay), J.R.R. Tolkien (novel)

  Premii:

  Nominated for 3 Oscars. Another 10 wins & 70 nominations.

  Nici un comentariu.
  Fi primul care adauga un comentariu. :D

  Acorda-ne un like !!!