Trivisa – Chu Tai Chiu Fung
Votul tau:
Acorda o nota.
6.9 IMDB Rating 131 Vizualizari

Trivisa – Chu Tai Chiu Fung Online Subtitrat

(2016)
ndeva prin anul 1997, trei mafioţi importanţi se întâmplă să meargă în Hong Kong în acelaşi timp, chiar dacă nu au habar despre acest lucru şi nu s-au mai întâlnit vreodată unul cu celălalt. Aceşti mafioţi sunt Kwai Ching-hung, Yip Kwok-foon şi Cheuk Tze-keung, iar prezenţa lor simultană în Hong Kong dă naştere unor zvonuri conform cărora cei trei, care sunt cunoscuţi în lumea interlopă drept „Cei Trei Regi ai Hoţilor”, vor să-şi unească forţele pentru a da o mare lovitură.

Totuşi, aceste zvonuri circulă iniţial prin alte cercuri şi nu ajunge imediat informaţia la urechile lor. Yip trăieşte ca un fugar după ce a fost implicat într-un schimb de focuri cu Poliţia Regală din Hong Kong, iar acum îşi sporeşte averea făcând contrabandă cu electronice contrafăcute. Puternic şi prestigios în trecut, Yip este acum pus în postura de-a se da bine pe lângă oficialii chinezi din funcţiile de conducere pentru a obţine diverse favoruri.

Chiar dacă are destul de mult succes în afaceri, el intră într-o depresie. În momentul în care zvonul ajunge şi la urechile sale, el simte imediat nevoia de-a renunţa la tot şi pune mâna pe arme pentru a li se alătura celorlalţi doi mafioţi. Kwai este foarte prudent şi foloseşte mai multe pseudonime pentru a-şi ascunde identitatea. Cu toate că reputaţia lui nu este nici pe departe precum cea a „colegilor” săi, el a efectuat mai multe jafuri despre care poliţia n-are habar. Când aude şi el zvonul crede că aceasta este ocazia de-a face o mare avere. Şi Cheuk devine intrigat de zvon şi începe la rândul său să îi caute pe cei doi pentru a da marea lovitură, cu toate că el deja se află sub supravegherea poliţiei.
Sursa 1, Romana, HD Trailer ,Engleza, HD

Vizioneaza Filmul Folosind Sursa 1

 • Comments
 • Detalii
 • Detalii

  Cunoscut ca:

  Trivisa

  Data realizarii:

  07 Apr 2016

  Scriitori:

  Tin Shu Mak (screenplay), Man Hong Lung (screenplay), Thomas Ng (screenplay)

  Premii:

  2 wins & 3 nominations.

  Nici un comentariu.
  Fi primul care adauga un comentariu. :D

  Acorda-ne un like !!!